Dobrodošli u moj svet.

Dobrodošli na sajt www.wakeupnina.com

Dozvolite mi da vas ukratko upoznam sa idejom o stvaranju ovakvog jednog koncepta.

Wake up Nina je inspirisan željom za buđenjem, za životom u njegovom najlepšem smislu.

Danas nije lako naći inspiraciju, kada smo sa svih strana “bombardovani” lošim vestima, preživljavanju na dnevnom nivou, ispunjeni strahovima i životnim neizvesnostima. Pa ipak, ja sam odlučila da me više ne vode strahovi i tuđa uverenja, već isključivo zdrav razum i ljubav.

Zaljubljenik u modu, poštovalac umetnosti, večiti entuzijasta i avanturista, sa puno ljubavi kreirala sam parče neba po mojoj meri. U svetu u kom danas živimo, sve je manje vremena za razmišljanje, gotovo da i živimo automatski. Svakodnevna jutarnja rutina pre odlaska na posao, a koja podrazumeva i odabir garderobe za tekući dan postala je stvar automatizma bez trunke kreativnosti. Rešila sam da to promenim.

Na glavnoj strani sajta nalazi se 7 odevnih kombinacija za sedam dana u nedelji. Garderoba je pažljivo birana i unapred pripremljena u skladu sa vremenskom prognozom. Takođe, trudila sam se da garderoba bude odraz jednostavnosti i klasike kako bi odolela tekućim trendovima.

Sebi sam olakšala puno, nadam se da će i vama biti od pomoći.

Svakodnevno ste dobrodošli.

Inspirišite se, postavljajte pitanja, delite sa drugima vaša saznanja.

Ljubav je najveći pokretač, najveća sila koja čuva od svih zala ovoga sveta, i što je više ljudi sa ovakvim razmišljanjima, naša planeta bi mogla biti divno mesto za život.

„Ne pitaj me kako sam saznao sta misliš. Možda sam ponekad bio ti. Možda si ti pomalo bila ja. Možda smo zajedno bili ceo svet.“ Miroslav Mika Antić