May 17, 2019

Doviđenja tugo

Naiđu tako dani kada tišina govori više od reči, dani kada pomisliš da si potpuno nem i gluv na dešavanja oko sebe. Dani, kada se reči iz tišine same nameću, žive svoj vlastiti život, i traže da se nastane na papiru.
April 17, 2019

Mala od Oblaka

Ništa nije kako jeste i sve jeste kako nije, govorila je njegova simpatična supruga tog kišnog jutra. On je pažljivo slušao njeno izlaganje, iako mu prethodna noć nije bila nimalo laka, a ni prethodne mu nisu bile baš naklonjene.
March 23, 2019

Neke istine nikako da zažive

Ako ikada želite da saznate pravu istinu i kako stvari stoje u životu i društvu, samo pitajte vašu decu i sve će vam se samo kasti.
March 20, 2019

Nemoj ništa da mi govoriš

U zatamnjenom kutku jednog restorana sedeli smo sami. Ti i ja. Posle više od decenije. Ovaj dugoočekivani susret trebao je da razreši misteriju mog odlaska od tebe i da nam da uvid naših novih života.
February 18, 2019

Volim ljude a i oni vole sebe

Ne tako davno, kada je za potrebe kompanije za koju sam radila, bilo potrebno održati javni nastup pred grupom ljudi uvek bih se sledila od treme, ali sam uvek nekako dostojanstveno izdržala do kraja izlaganja i bila „počašćena“ aplauzima.
February 6, 2019

Sanjala sam san

Sanjala sam čudan san. Sanjala sam pitanja i odgovore. Ali ni sada nisam sigurna ko je postavljao pitanja a ko davao odgovore. Pitanja su se sama nametala kao i odgovori. Jedino čega sam bila svesna u snu je lakoća postavljenih pitanja i lakoća odgovora. Sve je imalo smisla i bilo potpuno razumljivo i jednostavno. Neka čudna energija koju nisam nikada osetila u budnom stanju nalik najlepšoj poeziji, vodila me je putevima radoznalosti i ushićenja. Pokušaću da ih stavim na papir.